Corona nieuws 28-4-2020

Inmiddels zijn de maatregelen door de regering versoepeld. Helaas alleen voor buitensporten en voor de leeftijd t/m 18 jaar. We moeten doen wat er voor nodig is om dit virus te stoppen.

Voor judo en jiu jitsu zijn de mogelijkheden van deze versoepelingen erg lastig te realiseren. Niet alleen voor Kenchutai maar ook de overheid/gemeente stelt hoge eisen aan eventuele activiteiten, ook al zouden we activiteiten buiten kunnen regelen.

Of de aanpassingen van de maatregelen voldoende resultaat en hoop op meer oplevert zullen we de komende maand zien. Kenchutai wacht de ontwikkelingen de komende tijd af. Veiligheid vóór alles.

De contributieregeling gedurende de lock down blijft gelijk. Wel zal er op het moment dat we weer kunnen starten grotendeels compensatie plaatsvinden.

Judoka hebben altijd geduld en rust voor de periode dat zij niet actief kunnen zijn, dat hoort bij de discipline van onze kunst/sport. Wij rekenen er dan ook op dat, wanneer het weer mogelijk is, zij uiteraard direct weer klaar staan om weer te gaan oefenen.

Wij houden de ontwikkelingen scherp in de gaten en ontstaan er plotseling mogelijkheden, dan zullen wij direct bekijken of er mogelijkheden zijn.

Blijf gezond!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie