Wie zijn wij

IMG_0450-resize1 (Medium)Kenchutai is in 2007 opgericht en heeft als doel het bevorderen van het beoefenen van judo en jiu jitsu.IMG_0446-resize1 (Medium)

Het lesrooster is breed opgezet zodat alle disciplines en leeftijden aan bod komen.

Kenchutai ziet zichzelf als een school waarin de nadruk ligt bij de techniek en het bewegen. Sinds de start heeft de school 7 judoka tot 1e dan (zwarte band) mogen opleiden, twee judoka tot 2e dan en 2 judoka tot 3e dan, en is een groep 1e kyu’s (bruine band) bezig met de voorbereiding op het examen voor 1e dan. De danexamens worden georganiseerd door de Judo Bond Nederland district Noord-Holland. De kyu-examens worden eens per half jaar bij Kenchutai afgenomen door de docenten bijgestaan door de overige dangraadhouders.

Ook wordt aandacht besteed aan het wedstrijdjudo. Hiervoor worden regelmatig toernooien bezocht met diverse kleine en grote judoka en organiseren wij 4 maal per jaar de Kenchutai Puntencompetitie. De grootste successen tot nu toe werden behaald door Vince Raijmakers en Jamie Raijmakers.

Naast het judo en jiu jitsu is bij de start begonnen met A-judo, judo voor personen met een handicap. Kenchutai is de enige school in Zaanstad die speciale lessen verzorgd voor A-judoka.

De lessen en trainingen worden gegeven door de docenten Wilma Raijmakers, 3e dan judo, judoleraar-B, en Rob Raijmakers, 4e dan judo en 3e dan jiu jitsu, judoleraar-B en jiu jitsuleraar-A.

Kenchutai is aangesloten bij de Judo Bond Nederland onder nummer D2SN62G opgericht januari 2007IMG__7D_0007495_00

Geef een reactie