De trainingen beginnen weer op 18 augustus

10 augustus 2013

Het is weer bijna zover! Nog een week en dan gaan we de mat weer op!

Maar Kenchutai begint eerder met activiteiten.

Op zaterdag 17 augustus organiseert De Rijp de Zomerspelen en wij zijn er ook, in Sporthal De Oosterven worden 3 judolessen gegeven van 09:30 tot 11:45. Sommige Kenchutai judoka’s kunnen niet wachten tot de trainingen weer beginnen en hebben zich ingeschreven voor deze activiteit. Wil je komen kijken? Je bent van harte welkom!

Op zondag 18 augustus zijn alle Kenchutai judoka’s en jiu jitsuka’s welkom in het park van de Jagersplas om 10:00 uur. We gaan even wat oefeningen doen en vervolgens zal Jamie de leiding nemen over een aantal leuke spellen. Gezelligheid staat voorop! Alle aanhang is welkom om mee te doen. En misschien wordt je wel nat. Als ouders alleen willen kijken kan dat ook. Dan moet je uiteraard een stoel meenemen. Vergeet de koelbox  en koffie niet. Geef even door via e-mail of je komt en met hoeveel deelnemers, dan weten we waarop we kunnen rekenen.

Op zondag 29 september hebben we weer een aflevering van de Kenchutai Puntencompetitie. Start 10:00 in Koog aan de Zaan, verwachte eindtijd 12:00. Geef je nu al op met een e-mail naar info@kenchutai.nl.

Vóór 1 september kun je je al inschrijven voor een aantal toernooien. Check de evenementenkalender op www.kenchutai.nl. Wacht niet te lang!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie