Covid19

16 december 2020

Helaas…. Ook wij moeten tijdelijk onze deur sluiten voor alle lessen. Liever waren we deze week ‘in aktie’ gebleven om jullie in beweging te houden, maar de totale lockdown houdt ons tegen.

Wij wensen jullie fijne kerstdagen en een goed uiteinde! We zien jullie hopelijk na 17 januari weer, dat moeten we afwachten.

De kyu-examens van 24 januari worden uitgesteld.

De regels zijn weer aangescherpt t.a.v. de corona-besmettingen. Maar we gaan wel lekker door met judo en jiu jitsu! Ouders wordt verzocht de judoka af te leveren of aan de buitendeur of bovenaan de trap. Alleen op de zaterdaglessen en de lessen aangepast judo op maandag om 18:00u kan een (1) ouder mee naar binnen, maar alleen als het nodig is als begeleiding van de judoka en mondkapje verplicht. Liever buiten blijven.

Alle overige regels blijven voor de lessen hetzelfde: afstand houden, desinfecteren, handen wassen etc. Buiten de mat dragen alle personen 13+ een mondkapje. In afwachting van het vaccin is het nodig om de verspreiding van het virus zo veel als mogelijk tegen te gaan. U kunt ons altijd mailen voor vragen of als u problemen ervaart met de huidige regels.

De jiu jitsuka en judoka 18+ kunnen op dinsdagavond 19:45-20:45 deelnemen aan circuittraining. Jiu jitsuka en judoka 18+ kunnen deelnemen aan de reguliere trainingen indien zij uit hetzelfde gezin komen en uitsluitend met elkaar trainen.